Actueel

Wil je recepten en tips per e-mail ontvangen en op de hoogte blijven van onze nieuwe producten, nieuwtjes over onze dieren en onze winkel enzovoort. Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en ontvang ongeveer een keer per maand een e-mail van ons.

Actueel

Hier delen we nieuwtjes over activiteiten, gebeurtenissen, nieuwe producten enzovoorts met je. Mis onze winacties niet en ben als eerste op de hoogte van onze nieuwtjes en activiteiten. Volg ons op facebook en schrijf je in voor post van Leentje.

Paint en Dine at the farm

Meld je aan voor Paint & Dine at the Farm | 7 december

Op zaterdag 7 december organiseren wij, Bea Bosch van Boerenterras Bij Ons Bee en Alma Valentijn van De Leentjeshoeve voor de eerste keer Paint & Dine at the Farm: een combi van een gezellige en creatieve middag en lekker tafelen. Tijdens Paint & Dine at the Farm laat je onder deskundige begeleiding van kunstenares Nelleke...
Lees verder
Luxe rundvleespakket 9,5 kg de leentjeshoeve horssen

NIEUW! Luxe pakket met haasbiefstuk

Eet jij op z’n tijd graag een goede biefstuk en varieer je daarnaast graag met gewokte biefstukreepjes, een lekker stoofpotje, braadlapje of een balletje gehakt. Dit luxe rundvleespakket laat je volop vari√ęren met de meest luxe biefstuk: de haasbiefstuk, sappige worstjes, rosbief en nog veel meer lekkers .Nieuwsgierig? Ontdek het hele pakket in onze webshop....
Lees verder
Goulash met stoofblokjes of riblappen

Goulash met stoofblokjes of riblappen

Laat het gure herfstweer maar komen. Met deze goulash, gemaakt met stoofblokjes of riblappen zit je er warmpjes bij. Hieronder het recept voor ca 4 personen, gebaseerd op een recept van Rudolph. Goulash: heerlijke herfstkost ūüôā Dit gaat in de goulash: ca 600 gram stoofblokjes of riblappen4 paprika’s (rood/groen of naar smaak)50 gram gerookte spekreepjes2...
Lees verder

NIEUW!!! Tomahawks, bbq en meer… vanaf 31 augustus

De leentjeshoeve breidt haar assortiment luxe rundvlees uit met een aantal stoere stukken zoals tomahawk, bavette, rib-eye steak daarmee komen de grillmasters onder de vleesliefhebbers ook aan hun trekken
Lees verder

Paprika en aubergine gevuld met rundergehakt voor op de bbq

Altijd fijn, die veelzijdigheid van gehakt. Het voordeel van gehakt van luxe rundvlees is dat het tijdens het bakken niet ‘onder water komt te staan’, en lekker van textuur blijft. Het recept voor de paprika en aubergine gevuld met rundergehakt is geschikt voor op een BBQ die dicht kan en voor in de oven. De...
Lees verder
Boeuf Bourguignon van runderriblappen

Boeuf Bourguignon riblappen

Boeuf Bourguignon van runder riblappen. Heb je onze open dag bezocht op Tweede Pinksterdag? Dan heb je er vast van mogen proeven. Jeanine van kookstudio Jeanine Cuisine had het gerecht bereid met onze runderriblappen. We delen graag het recept met je. Kun je er thuis nog eens van genieten. (bron: Jeanine Cuisine) met de liefhebbers...
Lees verder
De Leentjeshoeve luxe rundvlees gebakken rundertartaar met gebakken champignonx, puntpaprika en sjalotjes, geserveerd met basmatirijst

Rundertartaar met gebakken champignons, paprika en sjalotjes

Heb je weinig tijd om te koken maar wil je toch lekker en gezond eten? Probeer dit recept dan eens. Hiermee tover je in slechts 15 minuten een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel. Zonder toevoegingen. Deze ingredienten heb je nodig voor 4 personen: 4 rundertartaartjes1 doosje champignons4 sjalotjes3 puntpaprika’sBasmatirijst voor 4 personen.Vloeibare bakboter voor...
Lees verder
De Leentjeshoeve Boert bewust

Open dag Neersteind Boert Bewust. Een terugblik…

Drie drukbezochte boerderijen en 400 Euro voor Kids Town Horssen De drie Boert Bewust Borden van Vleesveebedrijf Lam, De Boschhoeve en de onze zijn onthuld en staan inmiddels aan de straat. En, mede dankzij jullie, kijken we terug op een heel geslaagd Neersteind Boert bewust. Drukbezocht, gezellig én met prachtig weer. Iedereen die onze bedrijven...
Lees verder
Open dag proeverijen de leentjeshoeve

Open Dag 10 juni (2e Pinksterdag)

Tijdens onze open dag op 10 juni halen we een klein stukje Bourgondisch Frankrijk naar huis. Kom proeven van ons vlees en bijpassende wijnen en fruit. Lekker spelen in het zand, met de tractors, skelters of op het springkussen. Creatievelingen kunnen heerlijk knutselen met Nelleke Burgers.
Lees verder

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.