Open dag proeverijen de leentjeshoeve

Open Dag 10 juni (2e Pinksterdag)

Kom op 2e Pinksterdag spelen, proeven en beleven tijdens onze open dag.D

Op 2e Pinksterdag (10 juni) wordt de Boert Bewust- certificering van ons bedrijf en de bedrijven van de Familie Lam en Bosch officieel bezegeld met de onthulling van de bijbehorende Boert Bewust borden. Wethouder André Springveld en voorzitter Producenten Organisatie Varkenshouderij, Linda Janssen-Verriet onthullen de drie borden centraal bij de familie Bosch aan Neersteindsestraat  3.

Open dag: Kom op 2e Pinksterdag kijken op onze boerderijen

Om dit te vieren, organiseren we aansluitend op de onthulling van de borden van 11.00 – 16.00u een open dag op onze bedrijven. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken. Op alle drie de bedrijven is er van alles te zien te proeven en te beleven voor jong en oud.

Dit kun je o.a. bij ons doen

Kom van alles te weten over onze koeien en kalfjes

Natuurlijk kun je bij ons de koeien en kalveren bewonderen. Wie weet willen ze straks wel met je op de foto.
Her en der hangen infobordjes met Weetjes over onze dieren. En natuurlijk kun je ons het hemd van het lijf vragen. Doe je mee met de prijsvraag, dan maak je ook nog eens kans op een prijsje.
Daarnaast mogen de landbouwmachines van niet ontbreken…

Volop te spelen en knutselen

De rijbak toveren we om tot speelparadijs voor de kinderen met o.a. een duin zand om heerlijk in te spelen, er komt een springkussen en er is volop speelmateriaal zoals skelters en tractors voor de kleintjes.

Samen met Nelleke Burgers kun je iets moois knutselen om mee naar huis te nemen. Doe jij gezellig met ons mee?

Lekker buitenspelen… Lisa krijgt er geen genoeg van. Hier gaat ze koeien voeren 🙂

Kom proeven

Bij Franse koeien hoort een stukje Frankrijk. Daarom halen we een klein stukje bourgondisch Frankrijk naar Horssen. Kookstudio Jeanine Cuisine kookt voor ons en Wijnimport Vinesse maakt het compleet met een heerlijke wijnproeverij en Joost Kooijmans met o.a. vers fruit uit zijn boerderijwinkel.

Kom proeven van ons luxe rundvlees en bijpassende wijnen…

Op naar de twee ander bedrijven…

Bij het zeugenbedrijf De Boschhoeve van de familie Bosch geniet je bijvoorbeeld op het boerenterras  van een heerlijk boeren ijsje. Doe je mee met de speurtocht? Dan maak je ook nog eens kans op een bezoekje met de hele klas. Bij de familie Lam kijk je je ogen uit tussen de vleesstieren en kun je wellicht nog een kalfje aaien. De slager bij Ad en Anneke kan je van alles vertellen over het vlees.

Maak kans op een ballonvaart en sponsoring van goede doelen

Tijdens de open dag verloten we onder de bezoekers voor twee personen een reisje met de luchtballon van ABAB-accountants die dezelfde avond in Horssen opstijgt (bij goed weer). De winnaar maken we omstreeks 16.00u bekend.  Tijdens onze open dag verkopen we een en ander tegen een bescheiden bijdrage. Een  gedeelte van de opbrengst verdelen we over twee goede doelen:  Spieren voor Spieren en Kids Town Horssen.

Wil je meer weten over onze boerderijen en Boert Bewust? Kijk dan op onze websites en volg ons via Facebook en Instagramv facebook & instagram: deleentjeshoeve (Neersteindsestraat 8)

www.bijonsbee.nl  (Neersteindsestraat 3)

Vleesveebedrijf Lam (Neersteindsestraat 13)

www.maasenwaalboertbewust.nl

Related Posts

Leave a Reply

De Leentjeshoeve

De Leentjeshoeve is een zoogkoeienboerderij met luxe Blonde d’Aquitaine runderen. Hier verkopen wij rundvlees van onze luxe Blonde d’Aquitaine runderen, geboren en opgegroeid in onze weides en ruime strostallen en met een antibiotica-vrij leven.

Inmiddels zijn 2 sterren Beter Leven runderen toegekend voor de wijze waarop wij onze runderen houden. Daarnaast zijn we een gecertificeerd Natuurvlees-Nederland- boerderij.

Onze zoogkoeien en kalveren zie je, zodra en zolang het weer en de weides het toelaten, lekker buiten lopen en luieren. En, wanneer het buiten te koud en nat wordt, vertoeven zij in hun comfortabele strostal, genietend van het uitzicht op het Horssense Bos.

Naast de certificering voor 2 sterren Beter Leven Runderen en Natuurvlees Nederland, zijn we aangesloten bij Boert Bewust Rijk van Nijmegen en Land van Maas & Waal.

Nieuwsgierig? Loop gerust eens binnen!

2 sterren Beter Leven Runderen toegekend

Vlees bestellen?

Zin in een goed stuk rundvlees van dieren met een fijn en gezond leven? Klik dan op de afbeelding hieronder en bekijk ons assortiment Luxe rundvleespakketten.

Luxe rundvleespakketten

Laatste berichten

Het begon met… onze lieve Leentje!
februari 28, 2024
kerstassortiment rundvlees kerst
Het kerstassortiment rundvlees staat klaar!
december 1, 2023
Kruidenrijke weide ingezaaid
september 29, 2023
Luxe rundvleeskroket 35% rundvlees natuurlijke ingredienten
NIEUW! Leentjes Luxe rundvleeskroketten
juni 7, 2023
koeien in de wei. koeiendans bij de leentjeshoeve horssen
De eerste koeien naar buiten
april 14, 2023
Rundercarpaccio boerderijwinkel de leentjeshoeve horssen
Nieuw: rundercarpaccio
maart 10, 2023
Biodiversiteit: regenwormen
februari 15, 2023
duurzamer boeren met zonne-energie
Duurzamer boeren; meer met zonne-energie
februari 15, 2023
Tweeling stierkalveren geboren bij De Leentjeshoeve Horssen
Koe Mirte bevalt van een tweeling
februari 13, 2023
Kerstactie de leentjeshoeve horssen
KERST(ballen)ACTIE (14 december t/m 31 december)
december 9, 2022