boerderijwinkel de leentjeshoeve luxe rundvlees

Yes, onze winkelruimte is bijna gebruiksklaar!

Binnenkort is het zover. Dan kun je voor het eerst onze nieuwe winkel binnen voor heerlijk rundvlees van onze luxe Blonde d’Aquitaine runderen, geboren en opgegroeid bij ons op de boerderij en met een antibioticavrij leven.

Wat zijn we er blij mee :). Twee jaar geleden zijn we vanuit onze ‘winkel/afhaalloket’ in de bijkeuken begonnen met de verkoop van rundvlees van eigen runderen. En nu is het dan eindelijk zover: een echte winkelruimte!

Bram heeft de eerste stopcontacten inmiddels aangesloten voor de vriezers, dus die kunnen binnenkort over. Deze week volgt de verlichting 🙂 en gaan we de winkel inrichten. Komende lente volgt het schilderwerk.

Rundvlees tijdens de feestdagen? Bezorgservice

Staat er ook bij jou rundvlees op het menu tijdens de feestdagen? In de loop van volgende week hebben we weer volop keuze en zijn alle rundvleespakketten weer verkrijgbaar. Reserveer nu alvast via de webshop of stuur een e-mail naar info@deleentjehoeve.nl en heb jouw bestelling voor de feestdagen in huis.

Woon je in de regio en ontvang je jouw bestelling graag bij je thuis? Geef dit bij je bestelling aan, dan plannen we samen een passend moment in.

Doorkijkje naar de koeien en kalfjes

Onze winkel biedt verschillende doorkijkjes; Door een van de ramen kijk je uit op de stal. En, wie weet sta jij straks oog-in-oog staan met onze koeien en hun kalfjes. Aan de andere kant van de winkel heb je uitzicht op onze weides en het Horssense bos. Ons favoriete uitzicht in het voorjaar en de zomer wanneer de koeien en kalfjes fijn in de wei rondscharrelen en grazen.

KADOOTJE

Deze twee mijlpalen willen we graag met je vieren. Daarom ontvang je bij besteding vanaf 60 Euro in onze winkel een kadootje van ons.

Graag tot ziens in onze winkel!

We wensen je alvast hele fijne feestdagen en een
gelukkig en gezond 2021!

Groetjes,

Alma en Bram

Related Posts

Leave a Reply

De Leentjeshoeve

De Leentjeshoeve is een zoogkoeienboerderij met luxe Blonde d’Aquitaine runderen. Hier verkopen wij rundvlees van onze luxe Blonde d’Aquitaine runderen, geboren en opgegroeid in onze weides en ruime strostallen en met een antibiotica-vrij leven.

Inmiddels zijn 2 sterren Beter Leven runderen toegekend voor de wijze waarop wij onze runderen houden. Daarnaast zijn we een gecertificeerd Natuurvlees-Nederland- boerderij.

Onze zoogkoeien en kalveren zie je, zodra en zolang het weer en de weides het toelaten, lekker buiten lopen en luieren. En, wanneer het buiten te koud en nat wordt, vertoeven zij in hun comfortabele strostal, genietend van het uitzicht op het Horssense Bos.

Naast de certificering voor 2 sterren Beter Leven Runderen en Natuurvlees Nederland, zijn we aangesloten bij Boert Bewust Rijk van Nijmegen en Land van Maas & Waal.

Nieuwsgierig? Loop gerust eens binnen!

2 sterren Beter Leven Runderen toegekend

Vlees bestellen?

Zin in een goed stuk rundvlees van dieren met een fijn en gezond leven? Klik dan op de afbeelding hieronder en bekijk ons assortiment Luxe rundvleespakketten.

Luxe rundvleespakketten

Laatste berichten

Het begon met… onze lieve Leentje!
februari 28, 2024
kerstassortiment rundvlees kerst
Het kerstassortiment rundvlees staat klaar!
december 1, 2023
Kruidenrijke weide ingezaaid
september 29, 2023
Luxe rundvleeskroket 35% rundvlees natuurlijke ingredienten
NIEUW! Leentjes Luxe rundvleeskroketten
juni 7, 2023
koeien in de wei. koeiendans bij de leentjeshoeve horssen
De eerste koeien naar buiten
april 14, 2023
Rundercarpaccio boerderijwinkel de leentjeshoeve horssen
Nieuw: rundercarpaccio
maart 10, 2023
Biodiversiteit: regenwormen
februari 15, 2023
duurzamer boeren met zonne-energie
Duurzamer boeren; meer met zonne-energie
februari 15, 2023
Tweeling stierkalveren geboren bij De Leentjeshoeve Horssen
Koe Mirte bevalt van een tweeling
februari 13, 2023
Kerstactie de leentjeshoeve horssen
KERST(ballen)ACTIE (14 december t/m 31 december)
december 9, 2022