Lekker Mexicaans, deze Quesadilla’s met luxe rundergehakt en mais. Puur natuur, gemaakt zonder pakjes en zakjes. En nog lekker snel klaar ook. Genieten!
Dit heb je nodig voor de quesadilla’s met rundergehakt en mais
(4 personen)
- 500 gram luxe rundergehakt (ofwel twee rolletjes)
- 4 grote wraps
- 3 eetlepels mais
- 1 rode paprika
- 1 rode chilipeper
- 1/2 tl paprikapoeder
- 1/2 tl komijn
- snufje chili
- snufje oregano
- ca 100 gram geraspte kaas (bijvoorbeeld Tex-Mex)
- 1 klein blikje tomatenpuree
- peper en zout
- 2 dl zure room
Zo maak je de Quesadilla’s met rundergehakt en mais
- Bak het rundergehakt rul en bruin in een pan en breng de rundergehakt op smaak met de kruiden.
- Snijd de paprika in blokjes en hak de chilipeper fijn;
- Bak de paprika en de chilipeper mee met het gehakt;
- Doe de tomatenpuree en de maiskorrels erbij en bak deze kort mee;
- Leg een wrap in een droge koekenpan en schep op de ene helft een gedeelte van het gehaktmengsel. Bestrooi het mengsel met de kaas en vouw de wrap dubbel.
- Bak de wrap 2 a 3 minuten en draai hem dan om. Bak hem dan nog eventjes krokant aan de andere zijde.
- Doe hetzelfde met de andere wraps.
- Dien de Quesadilla’s op met de zure room. Ook lekker met guacamole, tomatensalsa met koriander en wat Pandan-rijst.
Geniet van deze Quesadilla’s met rundergehakt! Eet smakelijk!
Trek gekregen? Kijk voor meer lekkers in onze webshop.
Het luxe rundergehakt in dit recept, komt van onze eigen luxe Blonde d’Aquitaine runderen, geboren en opgegroeid bij ons op de boerderij, met een antibioticavrij leven.