De Leentjeshoeve luxe rundvlees gebakken rundertartaar met gebakken champignonx, puntpaprika en sjalotjes, geserveerd met basmatirijst

Rundertartaar met gebakken champignons, paprika en sjalotjes

Heb je weinig tijd om te koken maar wil je toch lekker en gezond eten? Probeer dit recept dan eens. Hiermee tover je in slechts 15 minuten een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel. Zonder toevoegingen.

Deze ingredienten heb je nodig voor 4 personen:

4 rundertartaartjes
1 doosje champignons
4 sjalotjes
3 puntpaprika’s
Basmatirijst voor 4 personen.

Vloeibare bakboter voor de tartaar en olie voor de groenten om in te bakken.

Aan de slag:

  • Kook de Basmatirijst volgens de verpakking;
  • Snijd de champignons in vieren;
  • Snijd de sjalotjes en de puntpaprika’s in grove stukken;
  • Verhit de olie in een wok of koekenpan en roerbak de groenten op hoog vuur;
  • Verhit de vloeibare bakboter in een koekenpan en bak de tartaar kort aan twee zijden eerst op hoog vuur.

Serveer de tartaar met de groenten en de basmatirijst.

Eet smakelijk!

Kijk voor heerlijk mals luxe rundvlees eens in onze webshop of op de pagina met assortiment 2-persoons portieverpakkingen luxe rundvees.

Leave a Reply

De Leentjeshoeve

De Leentjeshoeve is een zoogkoeienboerderij met luxe Blonde d’Aquitaine runderen. Hier verkopen wij luxe rundvlees van eigen boerderij van dieren met een antibiotica-vrij leven.

Onze zoogkoeien en kalveren zie je, zodra en zolang het weer en de weides het toelaten, lekker buiten lopen en luieren. En, wanneer het buiten te koud en nat wordt, vertoeven zij in hun comfortable strostal, genietend van het uitzicht op het Horssense Bos.

Nieuwsgierig? Loop gerust eens binnen!

Vlees bestellen?

Zin in een goed stuk rundvlees van dieren met een fijn en gezond leven? Klik dan op de afbeelding hieronder en bekijk ons assortiment Luxe rundvleespakketten.

Luxe rundvleespakketten

Laatste berichten

Gevulde paprika en aubergine met gehakt makenkt
Paprika en aubergine gevuld met rundergehakt voor op de bbq
juli 1, 2019
Boeuf Bourguignon van runderriblappen
Boeuf Bourguignon riblappen
juni 19, 2019
De Leentjeshoeve Boert bewust
Open dag Neersteind Boert Bewust. Een terugblik…
juni 18, 2019
Open dag proeverijen de leentjeshoeve
Open Dag 10 juni (2e Pinksterdag)
mei 25, 2019
Rendang met sajoerboontjes en basmatirijst
Rendang met Sajoerboontjes
mei 10, 2019
Luxe rundvleespakket de leentjeshoeve horssen met wijn
Paasactie
april 5, 2019
Heldere Runderbouillon van schenkel of poulet
april 5, 2019
Runderrollade luxe rundvlees los verpakt
Luxe rundvlees los verpakt
maart 18, 2019
biefstuk
Biefstuk bakken: Tips voor een lekkere biefstuk
maart 14, 2019
proeverij luxe rundvlees de leentjeshoeve horssen
Nieuw: Proeverijen
maart 13, 2019

Deze website gebruikt cookies. De website laadt in eerste instantie alleen noodzakelijke/functionele cookies in. We hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en mogen deze plaatsen zonder toestemming. Ga je voor een optimaal werkende website, klik dan op "Accepteer". Lees ons privacybeleid of onze cookieverklaring voor meer info.