€3,40
Merguez worstjes; lekker op de barbecue of even snel in de koekenpan.
Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten.
Merguez worstjes; lekker op de barbecue of even snel in de koekenpan.
Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten.
Zo bereid je de merguezworstjes:
Pan: Verhit de bakboter/ olie in de pan en bak de worstjes kort aan beide zijden op hoge temperatuur bruin. Gaar de merguezworstjes daarna nog kort door op een lagere temperatuur tot ze gaar zijn.
BBQ: Grill ze aan beide zijden kort op de barbecue. Gaar de merguezworstjes daarna nog kort door op een lagere temperatuur tot ze gaar zijn.
Tip: prik niet in de worstjes, dan blijven ze lekker sappig.
Ingrediënten merquezworstjes:
Wil je een keer een Beef Wellington maken van een mooie ossenhaas of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een speciaal stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig de data voor jouw bestelling op maat en recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.