€25,48 – €56,95
De Cote de Boeuf is het ribstuk van het rund. Het wordt ook wel Ribsteak of Primerib genoemd. Het formaat, de marmering, malsheid en smaak, maakt het zeer geliefd bij vleesliefhebbers.
De Cote de Boeuf is een prachtig stuk vlees om op je Kamado te bereiden, maar doet het ook uitstekend in de oven. Bij een kerntemperatuur tussen de 50 en 55 graden Celsius komt het vlees het best tot zijn recht.
Tip: Heb je een vrij dikke Cote de Boeuf? Bereid hem dan eens volgens de reverse searing-methode: Eerst garen op een lage temperatuur en daarna de buitenzijde kort grillen. Voor een mooi gegaard en knapperig eindresultaat maar zonder hele dikke korst.
Houd je wel van een beetje pit? Strooi er dan subtiel wat Lemon/Pepper of Pepper-rub over.
De Cote de Boeuf is het ribstuk van het rund. Het wordt ook wel Ribsteak of Primerib genoemd. Het formaat, de marmering, malsheid en smaak, maakt het zeer geliefd bij vleesliefhebbers.
De Cote de Boeuf is een prachtig stuk vlees om op je Kamado te bereiden, maar doet het ook uitstekend in de oven. Bij een kerntemperatuur tussen de 50 en 55 graden Celsius komt het vlees het best tot zijn recht.
Tip: Heb je een vrij dikke Cote de Boeuf? Bereid hem dan eens volgens de reverse searing-methode: Eerst garen op een lage temperatuur en daarna de buitenzijde kort grillen. Voor een mooi gegaard en knapperig eindresultaat maar zonder hele dikke korst.
Houd je wel van een beetje pit? Strooi er dan subtiel wat Lemon/Pepper of Pepper-rub over.
Wil je een keer een Beef Wellington maken van een mooie ossenhaas of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een specifiek stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig de data voor jouw bestelling op maat en recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.
Volg ons:
Gewicht | N/B |
---|
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.