€7,02
Gemarineerde rosbief; een smakelijk stukje rundvlees.
Eenvoudig te bereiden in de pan of op de barbecue.
Heerlijk mals en lekker snel klaar.
Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten of voor een gezellige barbecue-avond.
2 op voorraad
Gemarineerde rosbief; een smakelijk stukje rundvlees.
De rosbief is eenvoudig te bereiden in de pan of op de barbecue.
Heerlijk mals en lekker snel klaar.
Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten of voor een gezellige barbecue-avond.
Zo bereid je de gemarineerde rosbief:
In de pan: Verhit de bakboter/ olie in de koekenpan en bak ze kort aan beide zijden op hoge temperatuur bruin.
Gaar daarna nog kort door op een lagere temperatuur tot je de gewenste garing hebt bereikt.
Op de barbecue: verhit de barbecue tot minimaal 200 graden Celsius en grill de rosbief een paar minuten aan beide zijden tot er mooie grillstrepen ontstaan. Gaar de rosbief naar wens nog even door (bij voorkeur op een ‘koeler’ gedeelte van de barbecue).
Wil je een keer een Beef Wellington maken van een mooie ossenhaas? Of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een speciaal stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig de data voor jouw bestelling op maat en recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.
Wil je ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:
Ja, ik ontvang graag nieuwtjes en receptenJe moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.