€11,00 – €37,08
Rib eye steak; een luxe stukje rundvlees.
Een mooi stukje vlees om te grillen op de barbecue of in de pan.
Rib eye steak; een luxe stukje rundvlees.
Een mooi stukje vlees om te grillen op de barbecue of in de pan.
Zo bereid je de rib-eye steak:
Verhit de bakboter/ olie in de pan of verhit de barbecue naar ten minste 200 graden Celsius en bak / grill ze kort aan beide zijden op hoge temperatuur.
Gaar daarna nog kort door op een lagere temperatuur tot je de gewenste garing hebt bereikt.
Tip: Houd je wel van een beetje pit? Strooi er dan subtiel wat Lemon/Pepper of Pepper-rub over.
Wil je een keer een Beef Wellington maken van een mooie ossenhaas of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een speciaal stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig de data voor jouw bestelling op maat en recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.
Gewicht | N/B |
---|---|
Gewicht | 302 gram, 304 gram, 310 gram, 312 gram, 316 gram, 318 gram, 322 gram, 834 gram, 910 gram, 916 gram |
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.