€4,63
Braadlappen zijn gebraden natuurlijk erg lekker. Maar ook gestoofd is het genieten.
De magere runderbraadlappen van De Leentjeshoeve zijn heerlijk mals.
Dankzij de fijndradige en magere vleesstructuur zijn ze relatief snel gaar.
4 op voorraad
Braadlappen zijn gebraden natuurlijk erg lekker. Maar ook gestoofd is het genieten.
De magere runderbraadlappen van De Leentjeshoeve zijn heerlijk mals.
Dankzij de fijndradige en magere vleesstructuur zijn ze relatief snel gaar.
Zo bereid je de lekkerste braadlappen:
Verhit de bakboter/ olie in de pan en bak ze kort aan beide zijden op hoge temperatuur bruin.
Zet de pan daarna laag en laat ze langzaam doorgaren. Je kunt braadlappen ook prima stoven.
Houd daarbij het vocht waarin je stooft onder het kookpunt.
Wil je een keer een Beef Wellington maken van een mooie ossenhaas of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een speciaal stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig de data voor jouw bestelling op maat en recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.
Volg ons:
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.