€8,75
Houd jij van stoofpotten? Riblappen zijn ideaal om te stoven maar wat magerder dan de doorregen runderlappen.
Dankzij de grove vleesdraad zijn riblappen erg geschikt voor het maken van heerlijk draadjesvlees maar natuurlijk ook lekker in de Boeuf Bourgignon.
Houd jij van stoofpotten? Riblappen zijn ideaal om te stoven maar wat magerder dan de doorregen runderlappen.
Dankzij de grove vleesdraad zijn riblappen erg geschikt voor het maken van heerlijk draadjesvlees maar natuurlijk ook lekker in de Boeuf Bourgignon.
Tips voor het stoven:
Haal de riblappen ca 30 minuten voor het bereiden uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
Open bij voorkeur de verpakking of haal ze er alvast uit. Dep de lappen droog.
Verhit de bakboter/ olie in de pan en bak ze kort aan beide zijden op hoge temperatuur bruin.
Stoof ze daarna volgens recept. Let daarbij op de temperatuur; het mengsel mag beslist niet koken.
Tip: Probeer ook eens onze stoofkruiden zonder zout.
Wil je een keer een Beef Wellington maken van een mooie ossenhaas of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een speciaal stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig de data voor jouw bestelling op maat en recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.
Volg ons:
Je moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.