Riblappen 500 gram

8,00

Riblappen

Houd jij van stoofpotten? Riblappen zijn ideaal om te stoven maar wat magerder dan de doorregen runderlappen.
Dankzij de grove vleesdraad zijn riblappen erg geschikt voor het maken van heerlijk draadjesvlees maar natuurlijk ook lekker in de Boeuf Bourgignon.

Zo zijn de riblappen verpakt:

  • per verpakking  ca 500 gram
  • diepgevroren; de riblappen zijn na portioneren direct vacuüm verpakt en snel diepgevroren voor behoud van de kwaliteit.
  • geëtiketteerd (o.a. Tgt-datum, productsoort, bewaaradvies, levensnummer rund, eventuele ingrediënten).
Beschrijving
Beoordelingen (0)

Riblappen

Houd jij van stoofpotten? Riblappen zijn ideaal om te stoven maar wat magerder dan de doorregen runderlappen.
Dankzij de grove vleesdraad zijn riblappen erg geschikt voor het maken van heerlijk draadjesvlees maar natuurlijk ook lekker in de Boeuf Bourgignon.

Tips voor het stoven:
Haal de riblappen ca 30 minuten voor het bereiden uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen.
Open bij voorkeur de verpakking of haal ze er alvast uit. Dep de lappen droog.
Verhit de bakboter/ olie in de pan en bak ze kort aan beide zijden op hoge temperatuur bruin.
Stoof ze daarna volgens recept. Let daarbij op de temperatuur; het mengsel mag beslist niet koken.
Tip: Probeer ook eens onze stoofkruiden zonder zout.

Zo zijn de riblappen verpakt:

  • per verpakking  ca 500 gram
  • diepgevroren; de riblappen zijn na portioneren direct vacuüm verpakt en snel diepgevroren voor behoud van de kwaliteit.
  • geëtiketteerd (o.a. Tgt-datum, productsoort, bewaaradvies, levensnummer rund, eventuele ingrediënten)

Speciale wensen?

Wil je een keer een Beef Wellington maken van een mooie ossenhaas of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een speciaal stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig de data voor jouw bestelling op maat en recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.

Rundvlees rechtstreeks van onze boerderij

    • Het rundvlees komt uitsluitend van onze luxe Blonde d’Aquitaine runderen met een antibioticavrij leven;
    • De runderen zijn bij ons geboren (doorgaans op natuurlijke wijze) en opgegroeid in onze weides en ruime strostallen;
    • Als kalf drinken zij minimaal 5 maanden bij de koe maar meestal veel langer;
    • Ben je benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen bij ons op de boerderij.

Volg ons:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Riblappen 500 gram” te beoordelen