Dischi biologische pasta

2,50

Dischi biologische pasta 500 gr

Deze pasta is in het hart van Toscane gemaakt met met de beste biologische 100% Toscaanse semolina meel.
Dit meel is verbouwd  volgens ouderwetse Toscaanse boerentraditie.
Door het gebruik van bronzen mallen en een langzaam droogproces geeft deze pasta een perfecte ‘al dente’ stevigheid.

Bereidingswijze

Kook de pasta in 7-9 minuten al dente.
Serveer de pasta eventueel met een van onze sauzen.
Dischi is ook uitermate geschikt voor ovenschotels.

Uitverkocht

Beschrijving
Beoordelingen (0)

Dischi biologische pasta 500 gr

Dischi biologische pasta is in het hart van Toscane gemaakt met met de beste biologische 100% Toscaanse semolina meel.
Dit meel is verbouwd  volgens ouderwetse Toscaanse boerentraditie.
Door het gebruik van bronzen mallen en een langzaam droogproces geeft deze pasta een perfecte ‘al dente’ stevigheid.

Bereidingswijze

Kook de pasta in 7-9 minuten al dente.
Serveer de pasta eventueel met een van onze sauzen.
Dischi is ook uitermate geschikt voor ovenschotels.

Wil je ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ja, ik ontvang graag nieuwtjes en recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dischi biologische pasta” te beoordelen