€2,50
Deze pasta is in het hart van Toscane gemaakt met met de beste biologische 100% Toscaanse semolina meel.
Dit meel is verbouwd volgens ouderwetse Toscaanse boerentraditie.
Door het gebruik van bronzen mallen en een langzaam droogproces geeft deze pasta een perfecte ‘al dente’ stevigheid.
Bereidingswijze
Kook de pasta in 7-9 minuten al dente.
Serveer de pasta eventueel met een van onze sauzen.
Dischi is ook uitermate geschikt voor ovenschotels.
Uitverkocht
Dischi biologische pasta is in het hart van Toscane gemaakt met met de beste biologische 100% Toscaanse semolina meel.
Dit meel is verbouwd volgens ouderwetse Toscaanse boerentraditie.
Door het gebruik van bronzen mallen en een langzaam droogproces geeft deze pasta een perfecte ‘al dente’ stevigheid.
Bereidingswijze
Kook de pasta in 7-9 minuten al dente.
Serveer de pasta eventueel met een van onze sauzen.
Dischi is ook uitermate geschikt voor ovenschotels.
Wil je ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:
Ja, ik ontvang graag nieuwtjes en receptenJe moet ingelogd zijn om een beoordeling te plaatsen.
To provide the best experiences, we and our partners use technologies like cookies to store and/or access device information. Consenting to these technologies will allow us and our partners to process personal data such as browsing behavior or unique IDs on this site and show (non-) personalized ads. Not consenting or withdrawing consent, may adversely affect certain features and functions.
Click below to consent to the above or make granular choices. Your choices will be applied to this site only. You can change your settings at any time, including withdrawing your consent, by using the toggles on the Cookie Policy, or by clicking on the manage consent button at the bottom of the screen.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.