Biefstuk (2x ca 155 gram)

8,00

Biefstuk verpakt in 2-persoonsportie van ca 300 gram (2x ca 155 gram)

  • afkomstig van luxe Blonde d’Aquitaine rund;
  • (doorgaans) op natuurlijke wijze geboren en opgegroeid bij ons op de boerderij;
  • in onze weides en ruime strostallen;
  • met een antibioticavrij leven.

Andere biefstuksoorten zijn de Kogelbiefstuk (wat luxer) en de Haasbiefstuk, Ossenhaas ook wel chateaubriant genoemd.

Ben je opzoek naar biefstuk om te roerbakken? Bekijk dan ook eens onze biefstukreepjes naturel en biefstukreepjes gemarineerd.

Hollandse kruidenboter kruiden

Hollandse Kruidenboterkruiden In Pot 125gr

Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Meng vervolgens 1 eetlepel van onze Hollandse kruidenboterkruiden met 100 gram boter. Het eindresultaat is een heerlijke zelfgemaakte kruidenboter!

Heerlijk bij de biefstuk, entrecote of op een stokbroodje (bij de bbq).

Vleesrub Lemon / Pepper

Stoere rub voor rundvlees met heerlijk frisse smaak. Lekker voor biefstuk, tomahawksteak, cote de boeuf en bavette bijvoorbeeld. Zonder kunstmatige toevoegingen.

Vleesrub Pepper

Stoere, grove rub Pepper heeft een pikante kruidige smaak en past perfect bij rundvlees. Een kruidenmix voor de echte carnivoor. Ideaal voor biefstuk, tomahawksteak, cote de boeuf en bavette bijvoorbeeld. Zonder kunstmatige toevoegingen.

Beschrijving
Beoordelingen (0)

Biefstuk

Biefstuk; een luxe stukje rundvlees voor verwenmomenten.
Heerlijk mals en lekker snel klaar.
Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten.

Zo bereid je de lekkerste biefstuk:
Verhit de bakboter/ olie in de pan en bak ze kort aan beide zijden op hoge temperatuur bruin.
Gaar daarna nog kort door op een lagere temperatuur tot je de gewenste garing hebt bereikt.
Tip: Houd je wel van een beetje pit? Strooi er dan subtiel wat Lemon/Pepper of Pepper-rub over.

Zo zijn de biefstukjes verpakt:

  • per verpakking 2 stuks a ca 155 gram (totaal ca 310 gr)
  • diepgevroren; de biefstukken zijn na portioneren direct vacuüm verpakt en snel diepgevroren voor behoud van de kwaliteit.
  • geëtiketteerd (o.a. Tgt-datum, productsoort, bewaaradvies, levensnummer rund, eventuele ingrediënten)

Probeer ook eens de Kogelbiefstuk (wat luxer) en de meest luxe Haasbiefstuk, Ossenhaas ook wel chateaubriant genoemd.
Ideaal om te roerbakken zijn onze biefstukreepjes naturel en biefstukreepjes gemarineerd.

Speciale wensen?

Wil je een keer een Beef Wellington maken van een mooie ossenhaas of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een speciaal stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig de data voor jouw bestelling op maat en recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.

Rundvlees rechtstreeks van onze boerderij

    • Het rundvlees komt uitsluitend van onze luxe Blonde d’Aquitaine runderen met een antibioticavrij leven;
    • De runderen zijn bij ons geboren (doorgaans op natuurlijke wijze) en opgegroeid in onze weides en ruime strostallen;
    • Als kalf drinken zij minimaal 5 maanden bij de koe maar meestal veel langer;
    • Ben je benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen bij ons op de boerderij.

Wil je ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ja, ik ontvang graag nieuwtjes en recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biefstuk (2x ca 155 gram)” te beoordelen