Biefstuk (2x ca 155 gram)

8,35

Biefstuk verpakt in 2-persoonsportie van ca 300 gram (2x ca 155 gram)

  • afkomstig van luxe Blonde d’Aquitaine rund;
  • (doorgaans) op natuurlijke wijze geboren en opgegroeid bij ons op de boerderij;
  • in onze weides en ruime strostallen;
  • met een antibioticavrij leven.

Andere biefstuksoorten zijn de Kogelbiefstuk (wat luxer) en de Haasbiefstuk, Ossenhaas ook wel chateaubriant genoemd.

Ben je opzoek naar biefstuk om te roerbakken? Bekijk dan ook eens onze biefstukreepjes naturel en biefstukreepjes gemarineerd.

Beschikbaar via nabestelling

Vaak samen gekocht:

Hollandse kruidenboter kruiden

Hollandse Kruidenboterkruiden In Pot 125gr

Laat de roomboter op kamertemperatuur komen. Meng vervolgens 1 eetlepel van onze Hollandse kruidenboterkruiden met 100 gram boter. Het eindresultaat is een heerlijke zelfgemaakte kruidenboter!

Heerlijk bij de biefstuk, entrecote of op een stokbroodje (bij de bbq).

Vleesrub Lemon / Pepper

Stoere rub voor rundvlees met heerlijk frisse smaak. Lekker voor biefstuk, tomahawksteak, cote de boeuf en bavette bijvoorbeeld. Zonder kunstmatige toevoegingen.

Vleesrub Pepper

Stoere, grove rub Pepper heeft een pikante kruidige smaak en past perfect bij rundvlees. Een kruidenmix voor de echte carnivoor. Ideaal voor biefstuk, tomahawksteak, cote de boeuf en bavette bijvoorbeeld. Zonder kunstmatige toevoegingen.

Rundercarpaccio (ca 100 gram)

Rundercarpaccio

Per ca 100 gram vacuümverpakt en diepgevroren.

Eenvoudig te ontdooien in de koelkast of in de gesloten verpakking in ruim koud water.

Kijk hier voor inspiratie

Luxe rundvleeskroketten 35 procent rundvlees

Luxe rundvleeskroketten met 35 procent rundvlees | 4x ca 85 gram

Houd jij ook van een goed gevulde rundvleeskroket (35% rundvlees) met een heerlijk krokant jasje?
Vanaf nu kun je in onze boerderijwinkel terecht voor Leentjes Luxe rundvleeskroketten; een goed gevulde kroket waarin alleen de allerbeste ingrediënten verwerkt zijn.

Voor de kroketten heeft Meesterkok Eric Swaghoven naast het smaakvolle rundvlees van onze Blonde d’Aquitaines, zoveel mogelijk duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerde ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt.

Ambachtelijke rundvleeskroketten

De rundvleeskroketten worden met de hand gerold en toegevoegde kunstmatige stoffen achterwege gelaten.
Voor een ambachtelijke, smaakvolle en goedgevulde kroket met eerlijke ingrediënten. En, dat proef je!

De Leentjes Luxe Rundvleeskroketten zijn per 4x 85 gram verpakt.

Runderrookvlees (ca 110 gr)

Runderrookvlees

Nieuw in ons assortiment: Runderrookvlees.

Dit dungesneden broodbeleg is gemaakt van het mooie fijndradige luxe rundvlees van onze Blonde d'Aquitaines.

Lang gerijpt en met zorg bereid door onze slager.

Per ca 110 gram vacuümverpakt en diepgevroren.

Uitverkocht

Runderham ca 110 gram

Leentjes luxe runderham. Dun gesneden, lekker voor op de boterham of een broodje.

De runderham is gemaakt van luxe rundvlees met een mooie fijne draad en is mager en gekruid met rozemarijn, komijnzaad, koriander ui, tijm, basilicum, peper, gember en curcuma.

Ossenworst

Ossenworst (ca 150 gr)

Lekker voor op brood of bij de borrel. Gemaakt van luxe rundvlees en met diverse kruiden en specerijen op smaak gebracht.

Beschrijving
Beoordelingen (0)

Biefstuk

Biefstuk; een luxe stukje rundvlees voor verwenmomenten.
Heerlijk mals en lekker snel klaar.
Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten.

Zo bereid je de lekkerste biefstuk:
Verhit de bakboter/ olie in de pan en bak ze kort aan beide zijden op hoge temperatuur bruin.
Gaar daarna nog kort door op een lagere temperatuur tot je de gewenste garing hebt bereikt.
Tip: Houd je wel van een beetje pit? Strooi er dan subtiel wat Lemon/Pepper of Pepper-rub over.

Zo zijn de biefstukjes verpakt:

  • per verpakking 2 stuks a ca 155 gram (totaal ca 310 gr)
  • diepgevroren; de biefstukken zijn na portioneren direct vacuüm verpakt en snel diepgevroren voor behoud van de kwaliteit.
  • geëtiketteerd (o.a. Tgt-datum, productsoort, bewaaradvies, levensnummer rund, eventuele ingrediënten)

Probeer ook eens de Kogelbiefstuk (wat luxer) en de meest luxe Haasbiefstuk, Ossenhaas ook wel chateaubriant genoemd.
Ideaal om te roerbakken zijn onze biefstukreepjes naturel en biefstukreepjes gemarineerd.

Speciale wensen?

Wil je een keer een Beef Wellington maken van een mooie ossenhaas of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een speciaal stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig de data voor jouw bestelling op maat en recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.

Rundvlees rechtstreeks van onze boerderij

    • Het rundvlees komt uitsluitend van onze luxe Blonde d’Aquitaine runderen met een antibioticavrij leven;
    • De runderen zijn bij ons geboren (doorgaans op natuurlijke wijze) en opgegroeid in onze weides en ruime strostallen;
    • Als kalf drinken zij minimaal 5 maanden bij de koe maar meestal veel langer;
    • Ben je benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen bij ons op de boerderij.

Wil je ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ja, ik ontvang graag nieuwtjes en recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Biefstuk (2x ca 155 gram)” te beoordelen