Runderschnitzel

6,10

Nieuw in ons assortiment is de Runderschnitzel.
Heerlijk mals en lekker snel klaar.
Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten.

Bereidingstip runderschnitzels:
Verhit de bakboter/ olie in de pan en bak ze kort aan beide zijden op hoge temperatuur bruin.
Tip: Houd je wel van een beetje pit? Strooi er dan subtiel wat Lemon/Pepper of Pepper-rub over.

Zo zijn de runderschnitzels verpakt:

  • per verpakking 2 stuks a ca 125 gram (totaal ca 250 gr)
  • diepgevroren; de runderschnitzels zijn na portioneren direct vacuüm verpakt en snel diepgevroren voor behoud van de kwaliteit.
  • geëtiketteerd (o.a. Tgt-datum, productsoort, bewaaradvies, levensnummer rund, eventuele ingrediënten)

De runderschnitzels die je bij ons kunt bestellen komen uitsluiten van onze eigen runderen, geboren en opgegroeid in onze weides en ruime strostallen en met een antibioticavrij leven.

10 op voorraad (kan nabesteld worden)

Vaak samen gekocht:

Luxe rundvleeskroketten 35 procent rundvlees

Luxe rundvleeskroketten met 35 procent rundvlees | 4x ca 85 gram

Houd jij ook van een goed gevulde rundvleeskroket (35% rundvlees) met een heerlijk krokant jasje?
Vanaf nu kun je in onze boerderijwinkel terecht voor Leentjes Luxe rundvleeskroketten; een goed gevulde kroket waarin alleen de allerbeste ingrediënten verwerkt zijn.

Voor de kroketten heeft Meesterkok Eric Swaghoven naast het smaakvolle rundvlees van onze Blonde d’Aquitaines, zoveel mogelijk duurzaam en milieuvriendelijk geproduceerde ingrediënten van hoge kwaliteit gebruikt.

Ambachtelijke rundvleeskroketten

De rundvleeskroketten worden met de hand gerold en toegevoegde kunstmatige stoffen achterwege gelaten.
Voor een ambachtelijke, smaakvolle en goedgevulde kroket met eerlijke ingrediënten. En, dat proef je!

De Leentjes Luxe Rundvleeskroketten zijn per 4x 85 gram verpakt.

Vleesrub Lemon / Pepper

Stoere rub voor rundvlees met heerlijk frisse smaak. Lekker voor biefstuk, tomahawksteak, cote de boeuf en bavette bijvoorbeeld. Zonder kunstmatige toevoegingen.

Runderrookvlees (ca 110 gr)

Runderrookvlees

Nieuw in ons assortiment: Runderrookvlees.

Dit dungesneden broodbeleg is gemaakt van het mooie fijndradige luxe rundvlees van onze Blonde d'Aquitaines.

Lang gerijpt en met zorg bereid door onze slager.

Per ca 110 gram vacuümverpakt en diepgevroren.

Runderham ca 110 gram

Leentjes luxe runderham. Dun gesneden, lekker voor op de boterham of een broodje.

De runderham is gemaakt van luxe rundvlees met een mooie fijne draad en is mager en gekruid met rozemarijn, komijnzaad, koriander ui, tijm, basilicum, peper, gember en curcuma.

Ossenworst

Ossenworst (ca 150 gr)

Lekker voor op brood of bij de borrel. Gemaakt van luxe rundvlees en met diverse kruiden en specerijen op smaak gebracht.

Beschrijving
Beoordelingen (0)

Runderschnitzel

De Runderschnitzel;
Heerlijk mals en lekker snel klaar.
Ideaal wanneer je weinig tijd hebt om te koken maar toch lekker wilt eten.

Zo bereid je de runderschnitzels:
Verhit de bakboter/ olie in de pan en bak ze kort aan beide zijden op hoge temperatuur bruin.
Tip: Houd je wel van een beetje pit? Strooi er dan subtiel wat Lemon/Pepper of Pepper-rub over.

Zo zijn de runderschnitzels verpakt:

  • per verpakking 2 stuks a ca 130 gram (totaal ca 260 gr)
  • diepgevroren; de runderschnitzels zijn na portioneren direct vacuüm verpakt en snel diepgevroren voor behoud van de kwaliteit.
  • geëtiketteerd (o.a. Tgt-datum, productsoort, bewaaradvies, levensnummer rund, eventuele ingrediënten)

Speciale wensen?

Wil je een keer een beef wellington maken van een mooie ossenhaas of
ben jij een echte grillmaster en op zoek naar een speciaal stuk rundvlees voor op je BGE, bijvoorbeeld.
Wat je wensen ook zijn, laat het gerust weten. Wij geven dit door aan onze zelfslachtende slager.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en jij ontvangt regelmatig de data door voor jouw bestelling op maat, recepten en nieuwtjes over De Leentjeshoeve.

Rundvlees rechtstreeks van onze boerderij

  • Het rundvlees komt uitsluitend van onze luxe Blonde d’Aquitaine runderen met een antibioticavrij leven;
  • De runderen zijn bij ons geboren (doorgaans op natuurlijke wijze) en opgegroeid in onze weides en ruime strostallen;
  • Als kalf drinken zij minimaal 5 maanden bij de koe maar meestal veel langer;
  • Ben je benieuwd? Kom gerust een kijkje nemen bij ons op de boerderij.

Wil je ook op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief:

Ja, ik ontvang graag nieuwtjes en recepten

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Runderschnitzel” te beoordelen